Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ADC6-1 Assorbipiu kutyapelenka 60x60 BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ 10db-os (12cs/krt)

Cikkszám: ADC6-1
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Pet-Code

ASSORBIPIU BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ KUTYAPELENKA  60x60 10db-os 

Környezetbarát kutyapelenka, több mint 80%-ban biológiailag lebomlik, növényi alapú összetevőkből készült. Vékony és ellenálló, szuper nedvszívó polimerekkel. 100%-ban növényi eredetű folyadékzáró aljzat. Ragasztótapaszok a padlóhoz rögzítéshez. Biológiailag lebomló csomagolás.

Leírás

ASSORBIPIU BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ KUTYAPELENKA  60x60 10db-os 

Fedezze fel az Assorbipiu Eco biológiailag lebomló kutyapelenkát, amely innovatív tervezése és környezetbarát anyaga révén kiváló megoldást kínál a kutyatulajdonosoknak a tisztaság és a fenntarthatóság összekapcsolására. Ez a 60x60 cm-es pelenka magas szintű abszorpciós képességgel rendelkezik, hogy hosszabb ideig szárazon tartsa kedvence környezetét, miközben segít csökkenteni az ökológiai lábnyomot.

Szuper nedvszívó, környezetbarát és biológiailag lebomló, helyhez szoktató kutyapelenka a kedvencek higiénikus tartásához, amennyiben nincs lehetőség kültéri sétához.

Tökéletes kanapék, szőnyegek, autók, kennelek, kisállatfekhelyek védelmére. 

A pelenkát fektessük a padlóra a nedvszívó oldallal felfelé, a speciális steppelt felület megakadályozza, hogy a nedvszívó anyag a vizelet hatására elmozduljon, a legalsó réteg pedig meggátolja a nedvesség kifolyását. Szuperabszorbens polimereket tartalmaz, amelyek tömegük 300-szorosát képesek felszívni.

Jellemzői:

-Biológiailag lebomló,

-Kiváló nedvszívó képesség,

-Szivárgásgátló réteg,

-Rögzíthető a padlóhoz,

-Környezettudatos választás.

Tegye a kutya kényelmét és a környezetvédelmet egyaránt első helyre az Assorbipiu Eco biológiailag lebomló kutyapelenkával.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!