Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ROYAL CANIN -BABYCAT INSTINCTIVE -KONZERV (12*195g)

Cikkszám: 945519-12*195gr
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Royal Canin

Leírás

Babycat Instinctive

A Royal Canin Babycat Instinctive a kölykök első fejlődési szakaszának (4 hónapos korig) szükségleteihez igazodik - ez a szakasz pedig döntő jelentőségű átállási szakasz a kiscicák életében.

  • A Royal Canin Babycat Instinctive aszpikban figyelembe veszi a kiscicák által ösztönösen előnyben részesített Optimális-Tápanyag-Profilt (ONP), s ennek eredményeképpen a macskák ösztönösen és hosszú távon szívesen elfogadják ezt az eledelt. Mivel hogy a legjobb étel sem ér semmit, ha macska nem eszi meg!
  • Az anyatejről szilárd táplálékra való áttérés rendkívül érzékeny időszak a kiscica életében, s könnyen emésztési problémákhoz vezethet. A Royal Canin Babycat Instinctive macskaeledel biztosítja az összes szükséges tápanyagot, melyek az ilyen korú kismacska optimális egészséghez és vitalitáshoz szükségesek.
  • A 4. és 12. hét között lassan csökken az anyamacska által biztosított immunvédelem, miközben a kiscicák immunrendszere csak fokozatosan fejlődik ki. A Royal Canin Babycat Instinctive hozzájárul a macskakölykök szervezete természetes védelmi rendszerének felépítéséhez: a mannán-oligoszacharidok és antioxidáns komplexek (E-, C-vitamin, taurin és lutein) elősegítik az antitestek képződését.
  • Ebben az első fejlődési szakaszban kezdenek kibújni a kölykök első tejfogai. A Royal Canin Babycat Instinctive krémes-habos textúrája megkönnyíti az anyatejről szilárd eledelre történő áttérést.
  • Az ösztönös preferencia – az Optimális-Tápanyag-Profil: újfajta egészséges táplálás a macska különböző életfázisaihoz és egyedi különlegességeihez igazított formula alapján. Az Optimális-Tápanyag-Profilt a tápanyagok által nyújtott energia elosztása jellemzi. Optimális viszonyt teremt a fehérjék, zsírok és szénhidrátok között annak érdekében, hogy az eledelt a macskák minél teljesebb körben elfogadják. A specifikus tápanyagprofil figyelembe veszi a macska korát, de élettani státuszát is (vemhesség, szoptatási időszak).
  • A macskák rendelkeznek azzal a képességgel, hogy felismerjék és előnyben részesítsék az olyan élelmet, amely leginkább megfelel egyéni tápanyagprofiljuknak. Az Optimális-Tápanyag-Profil-koncepció a Royal Canin know-how-jával kombinálva az eledel rendkívüli mértékű és hosszú távra szóló elfogadását eredményezi. A macskák sohasem unják meg a Royal Canin Feline Health Nutrition termékeket! Ezért aztán az étkezések ízeinek variálására sincs szükség - tekintve, hogy az íz a macskák esetében csak csekély befolyással van a táplálék kiválasztására.

Összetevők:Hús és állati melléktermékek, gabona, növényi fehérje-kivonatok, növényi melléktermékek, tej és tejipari termékek, olajok és zsírok, ásványi anyagok, élesztő, cukor.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
D3-vitamin (290 NE/kg), E1 [vas] (3,5 mg/kg), E2 [jód] (0,1 mg/kg), E4 [réz] (0,9 mg/kg), E5 [mangán] (1,1 mg/kg), E6 [cink] (11 mg/kg).

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!